69 / 100

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

KF logo

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ FOOD COMPANY

Η εταιρεία Κωνσταντάκος Food Company ιδρύθηκε από ανθρώπους που έχουν όραμα να προσφέρουν υψηλή ποιότητα και μοναδικές γεύσεις στην αγορά της εστίασης.

Η Κωνσταντάκος Food Company επενδύει συνεχώς στην άριστη ποιότητα του προϊόντος και στο υψηλά καταρτισμένο προσωπικό. Το προσωπικό της εταιρείας εργάζεται με αίσθημα υψηλής ευθύνης για ένα άρτιο και ποιοτικό αποτέλεσμα. Τα καινοτόμα προϊόντα μας στο χώρο του food service έχουν αποσπάσει τις πιο θερμές κριτικές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το όραμα μας είναι η εταιρεία μας να ξεπεράσει κάθε προσδοκία με την ποιότητα, αλλά και με τον επαγγελματισμό και την σοβαρότητα απέναντι στους επαγγελματίες της εστίασης.

Προμηθεύουμε κατεψυγμένα τρόφιμα και απευθυνόμαστε σε εταιρείες χονδρικής πώλησης, εμπόρους, HORECA και εταιρείες catering.

Τα τρόφιμα που διακινούμε είναι απολύτως εγγυημένα και προέρχονται από παραγωγούς που εφαρμόζουν τις αυστηρότερες προδιαγραφές.

Ποιότητα & Εμπιστοσύνη

Η Κωνσταντάκος food company εγγυάται στον επιχειρηματία, ταχύτατη παράδοση, σταθερή ποιότητα και μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης.

Μεταφορά

Η Κωνσταντάκος Food Company με δικό της δίκτυο διανομής φορτηγών ψυγείων εξασφαλίζει την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.